вропа се нуждае от 10 години, за да стане напълно

...
 вропа се нуждае от 10 години, за да стане напълно
Коментари Харесай

Оръжейните складове на Европа са празни, 10 г. са нужни, за да е готова за отбрана

 вропа се нуждае от 10 години, с цел да стане изцяло подготвена да се отбранява, предизвести основният изпълнителен шеф на огромната немска оръжейна компания " Райнметал " (Rheinmetall) Армин Папергер, представен от Би Би Си. Папергер се аргументира, че оръжейните хранилища на континента в този момент са празни. Европа изпрати голямо количество муниции в Украйна, като остави малко за самата себе си, разясни той.
 
Шефът на " Райнметал " приказва пред Би Би Си в северозападната немска провинция Долна Саксония, където през вчерашния ден участва на церемонията по започването на строителството на огромен оръжеен цех на неговата компания. Присъстваха още федералният канцлер Олаф Шолц и министърът на защитата Борис Писториус, както и датската министър-председателка Мете Фредериксен.
 
Папергер направи това изказване единствено ден откакто думи на Доналд Тръмп станаха нов мотив за безпокойствие в Европа. Фаворитът за номинацията на републиканците за президентските избори в Съединените щати през ноември довери, че до момента в който е бил президент, е споделил на водач на страна членка на НАТО, че в случай че тя не усили разноските си за защита, той " би насърчил " Русия " да направи каквото си изиска ".
 
Шефът на " Райнметал " предизвести, че ще е належащо " доста време " за подготовка против " агресор, който желае да се бие против НАТО ". " След три-четири години ще сме добре, само че с цел да бъдем в действителност готови, ще ни трябват 10 години ", предвижда той. По оценки на Папергер е належащо да бъдат създадени " 1,5 милиона единици муниции в Европа ".
 
" Докато има война, би трябвало да оказваме помощ на Украйна, само че по-късно (ще) ни трябват най-малко пет години до 10 години, с цел да попълним в действителност (нашите ресурси от боеприпаси) ", добави той.
 
" Райнметал " съобщи, че ще влага повече от 300 милиона $ в новия цех. Предвидено е той да създава по 200 000 артилерийски снаряда годишно, показва Би Би Си. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР